Tuesday 9 December 2014

Tesla збирається створити електро-амфібію

Зовсім недавно світу стало відомо, що компанія Tesla збирається зайнятися розробкою цього, унікального у своєму роді автомобіля-амфібії, який буде мати у своєму розпорядженні електричний двигун.


Нагадуємо, що компанія Tesla Motors - відносно молода компанія, батьківщиною якої є Кремнієва долина Сполучених Штатів Америки. Ця компанія займається виробництвом електромобілів і гордо носить ім'я відомого електротехніка і фізика Ніколи Тесли.

Згідно словами керівника незвичайного проекту - Елона Маска, компанія збирається створити машину-амфібію, в основу якої ляже автомобіль Lotus Espirit. Нагадаємо, що цей незвичайний автомобіль брав участь у зйомках фільму «Шпигун, який мене любив».Фільм про Джеймса Бонда. Автомобіль-амфібія буде нагадувати відомий автомобіль Бонда.

Компанія Tesla на чолі з Эланом Маском до такої міри надихнулися і надихнулися ідеєю створення гібрида електромобіля і катери, що тут же було прийнято рішення взяти вже перевірений електрокар Tesla Modes S і перетворити його в автомобіль-амфібію.

Як стало відомо, конструктори компанії Tesla Motors зараз активно займаються розробкою електроавтомобіля-амфібії. Поки точно невідомо, коли нове дітище компанії Tesla вже зможе побачити світ, але попередня презентація електроавтомобіля-амфібії відбудеться в кінці 2014 року.

Елон Маска вважає, що вже буквально через 30-40 років автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння повністю зникнуть з доріг. Те ж саме станеться з водним транспортом. Майбутнє - це електромобілі, які зможуть стати гідною заміною застарілих авто з бензиновими і дизельними двигунами.